Belépés

Regisztráció  Elfelejtett jelszó

Hírlevél

E-mail:

Elérhetőségeink
Google térkép
Akciók

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /USER/reginagyogyszertar/reginagyogyszertar.hu/www/index.php on line 249
Facebook
Online látogatók

Gyógyszertárunk patikakupon beváltóhely

Mi a patikakupon?

Patikakupon

A patikakupon.hu célja gyógyszertárban kapható termékek rendszeres, országos hálózatban történő akciózása (az akció nem terjed ki a gyógyszerekre és a gyógyhatású készítményekre, valamint az OEP által finanszírozott orvostechnikai eszközökre, tápszerekre).

Minden hónapban más és más termékek szerepelnek az akcióban. A soron következő akció kuponjai már az akciós időszak előtt 5 nappal megtalálhatóak a www.patikakupon.hu weboldalon, illetve a gyógyszertárban, de beváltásukra mindig csak a kuponokon szereplő időintervallumban lesz lehetőség.

Az aktuális akciós kuponokhoz több módon is hozzájuthat. A www.patikakupon.hu-ról bármikor letölthető, illetve gyógyszertárunkban nyomtatott változatban is elérhető. A kétféle kupon egyenértékű.

A kuponon szereplő kedvezmény felhasználása

A kupon által nyújtott kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható, készpénzre nem váltható. Egy adott kupon kizárólag egy alkalommal, egy termékre érvényes és a feltüntetett terméken kívül más termék megvásárlására nem használható fel. Az akció során mennyiségi korlát nélkül vásárolhat az akciós termékekből kuponos vásárlással.

A kedvezmény megszerzése érdekében a kupont vásárláskor adja le a pénztárnál!

Százalékos kedvezmény esetén a kedvezmény mértéke a gyártó által ajánlott fogyasztói árhoz képest számítandó. Amennyiben a kuponon egy forint összeg szerepel, úgy az adott kuponon szereplő termék a feltüntetett összeggel csökkentett áron vásárolható meg.

A kuponok érvényessége

Minden az akcióban részt vevő kupon a meghirdetett hónap első napjától a meghirdetett hónap utolsó napjáig beváltható, ezt megelőzően, illetve ezt követően nem jogosít kedvezményre.

Forrás, teljes jogi leírás és felhasználási feltételek: patikakupon.hu