Belépés

Regisztráció  Elfelejtett jelszó

Hírlevél

E-mail:

Elérhetőségeink
Google térkép
Akciók

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /USER/reginagyogyszertar/reginagyogyszertar.hu/www/index.php on line 249
Facebook
Online látogatók

Felhasználási feltételek, adatvédelmi szabályok

A honlap üzemeltetője a Regina Gyógyszertár - Regina PR Bt.(székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Akácfa krt. 5. fsz. 12.) a továbbiakban: Gyógyszertár). Felelős szerkesztő: Dr. Rierpl Regina gyógyszertárvezető.

A honlap látogatására az alábbi feltételek vonatkoznak.

 1. Szerzői jog

  A honlap oldalai – annak tartalma és szerkezete egyaránt - szerzői jogvédelem alatt állnak. Az oldalak részben vagy egészben történő bármilyen felhasználása csak a Regina PR Bt. előzetes írásbeli engedélyével történhet. Minden jog fenntartva.

 2. Harmadik személy honlapjára vonatkozó jognyilatkozat

  A honlap lapjai más, harmadik személy által üzemeltetett honlapokhoz vezető linkeket tartalmazhatnak. Ezeknek a honlapoknak a tartalmáért a Gyógyszertár semmilyen felelősséget nem vállal.

 3. Kártérítési felelősség kizárása, korlátozása

  A honlapon található információk betegség esetén nem helyettesítik a szakember felkeresésének szükségességét. A kockázatokról és mellékhatásokról minden esetben olvassa el a betegtájékoztatót, gyógyászati segédeszköz esetén a használati útmutatót. A honlapon esetlegesen előforduló hibákkal, téves információkkal kapcsolatos kártérítési felelősséget a Gyógyszertár kizárja.

  A honlap használata és az azon található információk letöltése a felhasználó saját felelősségére történik. A Gyógyszertár nem vállal felelősséget az ebből eredő károkért, ide értve a felhasználó adatállományában, hardverében és/vagy szoftverében bekövetkezett károkat.

 4. Adatvédelmi szabályok

  A Gyógyszertár csak olyan személyes adatokat (a természetes személyek azonosítására alkalmas adatok, például név, lakcím, telefonszám, e-mail cím) rögzít, melyeket a honlapjára belépő személy önként ad meg, de az adatok megadása feltétele lehet a honlap egyes szolgáltatásai elérésének. A Gyógyszertár adatkezelőként biztosítja a személyes adatok védelmét és az információs önrendelkezési jog gyakorlásának feltételeit. Az adatkezeléssel érintettek személyes adatait bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályok betartásával kezeli.

  A honlapra történő belépéssel és adatai önkéntes megadásával a honlapot látogató személy elfogadja az itt rögzített feltételeket, és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatai az adatkezelő adatbázisába kerüljenek. Az adatkezelési műveletek (így különösen az adatok rögzítése) gépi úton történnek.

  A Gyógyszertár az általa kezelt személyes adatokat kizárólag törvényi felhatalmazás vagy kötelezés alapján, vagy az érintett hozzájárulása esetén továbbítja harmadik személyek részére, valamint kizárólag törvényi kötelezettség vagy az érintett hozzájárulása esetén hozza nyilvánosságra. A hozzájárulás megadottnak tekinthető az ilyen átadás vagy nyilvánosságra hozatal céljából megadott adatok esetében.

  Az érintett személy – bármikor, indokolás nélkül – kérheti az adatai nyilvántartásból való törlését, módosítását, illetve az adatok felhasználását korlátozhatja, megtilthatja. E nyilatkozatát a reginagyogyszertar@reginagyogyszertar.hu e-mail címre, vagy a Regina Gyógyszertár telephelyére (2310 Szigetszentmiklós, Tököli u. 99.) küldött levélben teheti meg.

  Annak érdekében, hogy az oldal működését tökéletesíthesse, a Gyógyszertár feldolgozhatja a névtelen információkat. A honlap oldalainak megtekintésekor a látogatóval kapcsolatos technikai adatok a szerver naplófájljába kerülnek. A statisztikában rögzítésre kerül, hogy milyen hostról (IP címről) érkezett a látogató, pontosan mikor, milyen oldalakat nézett meg honlapunkon, s ha egy hivatkozást követve jutott hozzánk, akkor hol kattintott arra. A host (IP) az Ön internet-szolgáltatójától, az internet csatlakozáskor kapott azonosító jel. Ennek ismeretében mi nem tudjuk visszanyomozni az Ön személyét, de az internet szolgáltatója azonosítani tudja honnan csatlakozott a világhálóra.

 5. A változtatás jogának fenntartása

  A fenti felhasználási feltételek és a honlaptartalom megváltoztatásának jogát a Gyógyszertár fenntartja. A honlapon szereplő akciók leírása nem teljes körű, részletes információ mindenkor a Gyógyszertárban elérhető. Az akciós árak a készlet erejéig vagy a megjelölt időpontig érvényesek, a Gyógyszertár a változtatás jogát fenntartja. A Gyógyszertár mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlap tartalma naprakész legyen, de a honlapon szereplő akciós termékek elérhetőségét nem garantálja, az akciós árak változásából eredő károkért felelősséget nem vállal.

Regina Gyógyszertár © 2011