Belépés

Regisztráció  Elfelejtett jelszó

Hírlevél

E-mail:

Elérhetőségeink
Google térkép
Akciók

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /USER/reginagyogyszertar/reginagyogyszertar.hu/www/index.php on line 249
Facebook
Online látogatók

Eucerin - A tudományos bőrápolás szemmel látható

A márka

Eucerin

Az Eucerin bőrápolási szakemberei több mint 100 éves, a kozmetikai bőrápolási technológiában és az orvosi bőrápolási kezelésekben szerzett tapasztalatokra hivatkozhatnak. Mivel a vezető bőrgyógyászokkal szorosan együttműködve dolgoznak, ezért mindig napra készek a legújabb bőrgyógyászati felfedezésekkel kapcsolatban. Ezzel garantálják a megbízható és hatékony termék innovációkat.

Az Eucerin története 1900-ban kezdődött egy úttörőnek számító fejlesztéssel. Isaac Lifschütz kémikus gyógyászati forradalmat indított el. A kutató kifejlesztett egy rendkívül finom alapkenőcsöt, amit "eucerin" - a csodálatos kenőcs - néven vívőanyagként használt stabil emulziókhoz.

Napjainkban az Eucerin a bőrgyógyászok által közkedvelt orvosi bőrápolási márka, amit a különböző bőrproblémák igényeinek megfelelően fejlesztettek ki. Az Eucerin a hatékonyságot és a kiváló toleranciát egyesítve elérte, hogy Ön jól érezze magát a bőrében.

Termékek

Minden Eucerin termék magas bőrgyógyászati követelményeknek felel meg, hogy a lehető legjobb minőséget biztosítsa. Az Eucerin alaposan megvizsgált aktív összetevőket válogat össze és a hatékonyságot elfogulatlan klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatokkal támasztja alá.

Termékcsaládok:

Eucerin

További információ a termékekről az Eucerin honlapján, és a gyógyszertárban.

Forrás: Eucerin hivatalos magyar honlap