Belépés

Regisztráció  Elfelejtett jelszó

Hírlevél

E-mail:

Elérhetőségeink
Google térkép
Akciók

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /USER/reginagyogyszertar/reginagyogyszertar.hu/www/index.php on line 249
Facebook
Online látogatók

Bioderma - Biológia a bőrgyógyászat szolgálatában

A márka

Bioderma

A lyoni (Franciaország) Laboratoire Dermatologique BIODERMA bőrgyógyászokkal és híres intézeti kutatóközpontokkal (CNRS, INSERM, CHU stb.) szoros együttműködésben fejleszt és forgalmaz dermokozmetikumokat.

A BIODERMA filozófiája, hogy ne csupán a bőrproblémák tüneteit kezeljük, hanem a problémák okait, így szüntetve meg azokat. Vallja, hogy az ideiglenes megoldások nem kielégítőek a bőrproblémák kezelésében. Átfogó és hatékony megoldást kínál az összes bőrtípus számára, valamint segítséget nyújt a bőrnek ahhoz, hogy visszanyerje egészséges állapotát és természetes egyensúlyát.

A márka a francia bőrgyógyászok által leggyakrabban javallt kozmetikumok között szerepel. Jelenleg több mint 70 országban képviselteti magát és nemzetközi szinten nagyon gyors növekedés jellemzi.

Termékek

A BIODERMA nyolc termékcsaláddal rendelkezik az összes bőrproblémához alkalmazkodva:

További információt talál a termékekről a Bioderma honlapján, vagy kérje termékkatalógusunkat a gyógyszertárban.

Forrás: Laboratoires Bioderma hivatalos nemzetközi és magyar honlap

Hűségkártya: 5 Vásárlás = 1 Ajándék!

Hűségkártya

Vásároljon 5 db BIODERMA terméket, összesen minimum 18000 Ft értékben és ajándékba kap egy Ön által választott terméket.

Gyűjtse a vásárlást igazoló blokkokat, töltse ki az adatlapot és küldje el a Laboratoire Bioderma Hungary Kft címére. (2040 Budaörs, Puskás Tivadar út 3.) A választott ajándék terméket a Bioderma Hungary Kft. 30 napon belül postán juttatja el Önnek.

A törzsvásárlói akció más akcióval nem összevonható. A törzsvásárlói kártya az első vásárlástól számított 1 évig érvényes. Részletek és további feltételek a gyógyszertárban.