Belépés

Regisztráció  Elfelejtett jelszó

Hírlevél

E-mail:

Elérhetőségeink
Google térkép
Akciók

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /USER/reginagyogyszertar/reginagyogyszertar.hu/www/index.php on line 249
Facebook
Online látogatók

Bemutatkozás

Patika

Gyógyszertárunk 2007. augusztusában nyílt Szigetszentmiklóson, a városközponttól kicsit messzebb, családi házas környezetben. Nem messze található (kb.:150m) a Tököli úti orvosi rendelő, illetve az Oázis Wellness Park.

A patika a betegek illetve vásárlók igényei szerint lett kialakítva: tágas parkoló, a bejárat megközelítése kényelmes, mozgássérültek és babakocsival közlekedők számára is. A helyi lakosság igényeit felmérve, illetve a legközelebbi orvosi rendelő rendelési idejéhez igazítva alakítottuk ki nyitva tartásunkat: hétfőtől – péntekig 7:30 – 20:00-ig, szombaton: 8:00 – 16:00-ig.

Nálunk fizethet bankkártyával, Ticket Wellness utalvánnyal, valamint szerződésben állunk a legtöbb egészségpénztárral.

Betegvárónk családias jellegű, négy kiadóval, gyereksarokkal, betegtájékoztató rendszerrel áll az Önök rendelkezésére. Nálunk közvetlenül, oldottan megbeszélheti bármely munkatársunkkal egészségügyi problémáját, mivel a patikabútor direkt így lett tervezve, de ha intimebb beszélgetésre, szaktanácsadásra van szüksége, fáradjon be a külön e célra kialakított tanácsadó szobánkba, ahol vérnyomás, vércukorszint, koleszterinszint és trigliceridszint méréseket is végzünk. További szolgáltatásaink közé tartozik a légzéskapacitás mérés és a testösszetétel elemzés.

A tanácsadó helyiségben magánrendeléseket is tartunk, jelenleg dietetikus és íriszdiagnoszta természetgyógyász szakember várja a gyógyulni vágyókat. Bejelentkezés előzetes megbeszélés szerint a patikai telefonszámon, ill. Barva Zsófia dietetikus mobilszámán lehetséges.

A gyógyszereken kívül számos készítményt tartunk patikánkban, pl.: saját készítésű krémek, dermo- és gyógykozmetikumok, babaápolási, szájápolási termékek, homeopátiás gyógyszerek és szakkönyvek különböző egészségügyi témákban. Célunk egy betegcentrikus, családias környezet megteremtése volt, nagy hangsúlyt fektetve a komunikációra, a betegségek megelőzésére.

Munkatársaink magas szakmai színvonalat képviselnek, nagy tapasztalattal bírnak és a mai napig folyamatosan képzik magukat az Önök minél teljesebb, igényesebb kiszolgálása érdekében.

Bármilyen kérést, kérdést, gyógyszerigényt igyekszünk teljesíteni, ha azonnali választ esetleg nem kap, abban az esetben utánajárunk és visszajelzünk Önnek valamilyen formában.

Mai rohanó világunkban úgy látjuk, hogy sokunknak van szüksége valamire, ami szavakkal nem kifejezhető és reméljük NÁLUNK megtalálja azt a kis pluszt: türelmet, megértést és gondoskodást, amire az Ön egészségének szüksége van.