Belépés

Regisztráció  Elfelejtett jelszó

Hírlevél

E-mail:

Elérhetőségeink
Google térkép
Akciók

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /USER/reginagyogyszertar/reginagyogyszertar.hu/www/index.php on line 249
Facebook
Online látogatók

Schüssler-féle arcdiagnosztika

Arcodra van írva...

...hogy melyik szöveti sóra van szüksége a szervezetednek.

A Schüssler-féle arcdiagnosztikai terápiás rendszer tizenkét ásványi sóval, "a szervezet élettani funkcionális szereivel" (Schüssler-sók) gyógyít.

Az arc redői, ráncai, különböző elszíneződések, fénylések különféle hiányállapotokra utalnak. Ha megtanuljuk észlelni ezeket az elváltozásokat az arcon akkor bizonyos betegségek is felderíthetővé válnak.

Arcdiagnosztika

Mik a Schüssler-sók?

Az ásványi anyagok az anyagcsere szinte minden fázisában fontos szerepet töltenek be. Ha kevesebb ásványi anyag kerül a szervezetbe, az különböző betegségek kialakulásához vezethet. Ilyen esetekben lehetnek segítségünkre a Schüssler-sók.

A Schüssler-sók homeopátiás formában előállított ásványi sók, melyek "információs terápiaként" működnek. A Schüssler-sót alkalmazva azt az információt visszük be a szervezetbe, amelyből tudni fogja, hogy mit kell tennie az adott hiányállapot rendezésére.

Mire jó az arcdiagnosztika?

Krónikus hiányállapotok esetén a megfelelő Schüssler-só kiválasztásában az arcdiagnosztika lehet segítségünkre. Az arcdiagnosztikát Dr. Wilhelm Schüssler az "amint kint, úgy bent" elvet követve alkotta meg. A arcunkon látható finom ráncok, redők, a különböző elszíneződések, fénylések szervezetünk jelzései, melyek egy-egy ásványi anyag hiányára utalhatnak.

Hogyan történik a vizsgálat?

Az arcdiagnosztika során lehetőleg természetes fényben, smink nélkül tekintjük meg az arcot és keressük a feltűnő eltéréseket. A talált eltérések, illetve a tanácsadás során elmondott tünetek, panaszok alapján egyénileg kerülnek kiválasztásra a megfelelő terápiás sók.

A 2-3 hónapos kúra elvégzése után kontrollvizsgálat javasolt, ahol az elért eredményeket összevetjük a kezdeti állapottal.

A vizsgálat időtartama kb. 15 perc. Hölgyeket kérjük smink nélkül érkezzenek!

A szolgáltatás mindenki számára INGYENES, igénybevételére előzetes telefonos időpont egyeztetés alapján van lehetőség.

További információk, homeopátiával és a Schüssler-féle arcdiagnosztikával foglalkozó honlapok az Ajánlott oldalak menüpont alatt.